Minden 19.900 Ft feletti megrendelést ingyen szállíttatunk Magyarország egész területén mert cégünk magára vállalja a csomagolás, címkenyomtatás, postázás költségét Ön helyett, így próbáljuk a rendelést még édesebbé tenni :)
Hivatalos BARION-os kártyaelfogadó helyként webáruházunkban, egyszerűen, gyorsan és biztonságosan fizethet VISA, VISA electron, MAESTRO és MasterCard valamint AmericanExpress bankkártyával, illetve Barion fiókkal.
Közvetlenül a gyártókkal tartjuk a kapcsolatot, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeinket, ha bárhol olcsóbban találja meg az általunk forgalmazott termékeket kérjük jelezze nekünk e-mailben.

Fő kategóriáink

eszter

M.Eszter
(egyetemista)

"...kiskorom óta gluténérzékenységgel küzdök, bárcsak hamarabb találtam volna rá a nasiznijo.hu webáruházra, ennél egyszerűbb már nem is lehetne a gluténmentes nassolás, ráadásul tudok barion fiókkal is fizetni..."

ilona

K.Ilona
(nyugdíjas)

"...szeretem meglepni a kis unokámat finomságokkal amikor meglátogatnak, de vidéken ritkán van lehetőség különlegességeket beszerezni... nehezen boldogulok a számítógéppel is de szerencsére a nasiznijo.hu-nál nagyon segítőkész volt az ügyfélszolgálat és szinte mindent kitöltöttek helyettem ami a rendeléshez kellett..."

tamas

H.Tamás
(informatikus)

"...gyakran vásárolok az interneten, fontos számomra a minőség és a kedvező ár, valamint a gyorsaság, a nasiznijo.hu-nál minden kellemesen bőséges választékkal párosul... kényelmes, gyors, praktikus, és a reggeli müzlikkel az egész család elégedett, ez a legfontosabb..."

Kiemelt termékek

ÚJDONSÁG
Sétapálca nyalóka 12g

Sétapálca nyalóka 12g

120Ft

Trolli - dinorex 100g

Trolli - dinorex 100g

485Ft

Trolli - Egér 100g

Trolli - Egér 100g

485Ft

JOHNY BEE  Cukorka karóra 14g

JOHNY BEE Cukorka karóra 14g

195Ft

nasiznijo

NasizniJo.hu


Családi vállalkozásként nekünk a CSALÁD a legfontosabb. Hiszünk abban, hogy jobbá tesszük a Világot azáltal, hogy örömet szerzünk a vásárlóinknak, hiszen nasizni jó. A konkurenseinknél jóval kedvezőbb áron kínálunk import finomságokat házhoz szállítással folyamatosan bővülő készletünkről...
Candy_plus

Cseh gumicukorgyár - CandyPlus

Bár sokak számára nem cseng ismerősen a CandyPlus név, valójában a világszerte nagy népszerűségnek örvendő cseh édesség gyárat fémjelzi melynek egyiktermékcsaládja a Pedro gumicukor...

trolli

Német gumicukorgyár - Trolli

"Az élet túl rövid ahhoz, hogy komolyan vegyük" állítja a német gumicukorgyár, a Trolli. Valószínűleg ez az elgondolás segíti a családi vállalkozást közel fél évszázada, hogy a legőrültebb és legeredetibb gyümölcsös gumi- és mályvacukor alkotások megvalósításában.

TOP termékeink

Fini - Teve here rágó 5g

Fini - Teve here rágó 5g

35Ft

Trolli - szemgolyó 16g

Trolli - szemgolyó 16g

300Ft

Tetkós rágó 200db

Tetkós rágó 200db

6.495Ft 9.990Ft

Fini - görögdinnye rágó 5g

Fini - görögdinnye rágó 5g

35Ft

Fini - Toroballs rágó 5g

Fini - Toroballs rágó 5g

35Ft

Fini - Dino tojás rágó 5g

Fini - Dino tojás rágó 5g

35Ft

Fini Zombie rágó 5g

Fini Zombie rágó 5g

45Ft

BonBonBum görögdinnyés nyalóka

BonBonBum görögdinnyés nyalóka

55Ft

Fini
Pedro
MIG 21
JohnyBee
Trolli
Colombina
El Sabor
Gummi Zone