Rólunk

család
Minden gyerek szereti a zöldséget. Egy kicsit sántít ez a kijelentés ugye? Persze, hogy mi is az édességre gondoltunk, mi is voltunk gyerekek. Még emlékeinkben őrizzük a karácsonyi készülődés egykori hangulatát amikor még nem tudtuk, hogy  pontosan hogyan is kerül a szaloncukor a fára csak egyszerűen örültünk neki, hogy ott van. Szépen lassan teltek az évek és felnőttünk. Ma már mi lepjük meg a gyermekeinket szaloncukorral akik ugyanúgy örülnek mint mi magunk egykor. Ezek az emlékek és élmények vezettek minket oda, hogy üzletszerűen foglalkozzunk finomságokkal. Közel egy évtizede jelen vagyunk a magyar édességpiacon mint kiskereskedők.

Közvetlenül a gyártókkal tartjuk a kapcsolatot, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeinket, jóval a nagy élelmiszerláncok árai alatt. Eleinte csak gumicukrokkal és rágókkal foglalkoztunk, de igyekszünk nyitni sós ropogtatni valók felé és egészséges élelmiszerek felé is. Olyan neves külföldi márkákat képviselünk mint a cseh pedro, juiceegummee gumicukrok, fit müzli,  a német trolli,  a spanyol fini, lengyel johnybee de említhetném a kevésbé imsert macedón gyártó hamba termékeit vagy a kolumbiai columbina nyalókákat. Jelenleg több mint száz különleges import finomsággal várjuk kedves látogatóinkat és a nasizni vágyókat.

Hiszünk abban, hogy jobbá tesszük a Világot azáltal, hogy örömet szerzünk a vásárlóinknak, hiszen nasizni jó. A konkurenseinknél jóval kedvezőbb áron kínálunk import finomságokat házhoz szállítással folyamatosan bővülő készletünkről, ráadásul vásárlóinknak el sem kell hagyniuk az otthon kényelmét aminek egyre nagyobb a jelentősége a járványügyi helyzetre való tekintettel.

Családi vállalkozásként nekünk a CSALÁD a legfontosabb, vigyázzunk egymásra! Oldalunk megtekintéséhez kellemes időtöltést kívánunk !

Ha bármiben segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Vissza a cikkekhez Tovább Webáruházhoz