Akciós édességek


MINŐSÉG
boldog gyerekek
KEDVEZMÉNYES ÁRON

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

Népszerű termékek

Fini - Teve here rágó 5g

Fini - Teve here rágó 5g

Mókás teve here formájú rágógumi folyékony töltelékkel, gyümölcsös, tutti-frutti aromával.Összetevők..

35Ft Nettó: 35Ft

Fini - Toroballs rágó 5g

Fini - Toroballs rágó 5g

Rágógumi folyékony töltelékkel, gyümölcsös ízesítéssel.Összetevők: cukor, glükóz-szirup, aromák, étk..

35Ft Nettó: 35Ft

Fini - Burgerek rágó 5g

Fini - Burgerek rágó 5g

Rágógumi folyékony töltelékkel, gyümölcs aromával.Összetevők: cukor, glükóz-szirup, rágógumi alap, a..

35Ft Nettó: 35Ft

ELFOGYOTT
Fini Zombie rágó 5g

Fini Zombie rágó 5g

Savanyú kemény cukor, belsejében rágó. Zombi nyelvet csinál :)Összetevők: cukor, glükóz-szirup, rágó..

45Ft Nettó: 45Ft

Miért érdemes gyakran látogatni az "akciós édességeink" oldalt ?

Édesség webáruházunkban igyekszünk mindig új akciókkal kedveskedni a látogatóinknak. Folyamatosan bővülő választékunk mellett komoly hangsúlyt fordítunk a meglévő kínálatunk naprakészen tartására. Szerencsés helyzetben vagyunk, mert a koronavírus okozta nehézségek ellenére is sikerült megoldani a termékeink utánpótlásának folyamatosságát így nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy nem hagyunk senkit nasi nélkül még a nehéz időkben sem.

A folyamatos árucserélődés magával hozza, hogy egyes termékek kifutó státuszba kerülnek. Ennek több oka is lehet:

  • Ideiglenesen nem gyártják
  • Kivonják a gyártásból
  • Szavatossági ideje végéhez közelít


Ideiglenesen nem gyártják

Egyes termékek gyártását évszakhoz igazítják. Nagyon jó példa erre a négercsók, amit nyáron nem szállítanak hiszen nagyon könnyen olvad, a hűtős tárolás pedig nagyon költséges.

A schogetten csokoládénak vannak kifejezetten szezonális termékei például a bowls termékcsalád amit kifejezetten a rögbi liga miatt vezettek be.


Kivonják a gyártásból

Előfordul, hogy a gyártó átcsoportosítja erőit új termékek előállítására így egyes korábbi termékei vagy megújult formában vagy egyáltalán nem lesznek elérhetőek sajnos. Erre egy tökéletes példa a cseh candyplus édességgyár aki a jól ismert juicee gummee termékeit kivezeti az európai piacról, helyette megújult köntösben pedro név alatt lesznek elérhetőek a jól megszokott édességei az újak mellett.


Szavatossági ideje végéhez közelít

Bármennyire is igyekszünk, valahogy mindig megmarad egy kis nasi valamelyik polcon ami kiesik a közvetlen látómezőből aminek a szavatossági ideje a végéhez közelít. Ezeket a termékeket általában felajánljuk gyermekfoglalkozást szervező alapítványoknak vagy féláron kínáljuk őket a látogatóinknak mindenki megelégedésére.


Bármennyi akciós édességet lehet rendelni ?

Az akciós édességeink sajnos csak a készlet erejéig, korlátozott számban elérhetőek. Érdemes azonban gyakran megtekinteni az akciós készletet mivel többnyire kis mennyiségű tételről van szó, így ezek a kis tételek gyakran fogynak és cserélődnek.


Hogy lesz egy termékből akciós édesség?

Azokat a termékeket amiket a gyártók sem forgalmaznak tovább mi is kivezetjük a kínálatunkból értelemszerűen, ez azonban nem mindig megy egyik napról a másikra mivel mi sem értesülünk napi szinten a gyártók belső üzletpolitikájáról. Azon termékeink is akciós kategóriába kerülnek melyeknek kevesebb mint egy hónap múlva lejár a szavatossági idejük, ettől azonban a termékek továbbra is teljes értékű, jó minőségű édességek csupán nem érdemes tartogatni őket a következő karácsonyig.