Spanyol édességgyár - Fini

fini
Több mint 40 éves tapasztalattal a háta mögött, a Fini Sweets a Világ egyik legnagyobb cukorgyártó és -forgalmazó cége, Spanyolország vezető gumicukor és édesség márkája.

A Fini története az 1970-es években kezdődik amikor még Manuel Sánchez Cano kézműves édességek előállításával és értékesítésével foglalkozott. Bátorságának és erőfeszítéseinek köszönhetően Manuel fiaival megalapította a Fini Sweets édesség gyártó céget és üzembe helyezték első gyártósorukat.

A Fini csapat szorgalmának, kitartásának és egyre növekvő népszerűségének ékes bizonyítéka, hogy ma már 125000 négyzetméteren 1400 alkalmazottal percenként 1200 finomság előállítására képesek ami éves szinten akár 40 millió kilogramm édességet jelent. Termékeiket több mint 90 országba exportálják, többek között Magyarországra is.

A Fini folyamatosan kutatja és fejleszti termékeit a legmodernebb technológiákkal és a legmagasabb élelmiszer-biztonsági minősítésekkel. A kor követelményeihez híven csökkentették termékeikben az allergének számát, így ma már azok is fogyaszthatnak gumicukrokat és más finomságokat, akik korábban nem ehettek édességet. Sok termék nem tartalmaz glutént vagy laktózt, se telített zsírokat valamint genetikailag módosított hozzávalókat sem. Az összetevőket gondosan válogatják és tanúsított beszállítóktól vásárolják meg. Ami pedig a választékot illet mind ízvilágban mind pedig formában rendkívül színes, szó szerint. Erre a legjobb példa a Fini egyik legnépszerűbb termékcsaládja a Fini roll, feltekert szalag formájú savanyú, gluténmentes gumicukor kollekciója.


A Fini édességeit a kereskedők és a fogyasztók is egyaránt nagyra értékelik mind a hazai, mind a nemzetközi piacon. Nem is csoda, hiszen a Fini Sweets a kimagasló nemzetközi forgalmazás mellett, a legnagyobb gyártókapacitást, a legmagasabb minőséget és az édességpiac legmeggyőzőbb csomagolását kínálja.


Ha egy termékkel kellene szemléltetni a Fini innovációs és dizájn merészségét akkor az egyértelműen a Toro Balls töltött rágó lenne ami hazánkban is nagy népszerűségének örvend. Remekül fújható gluténmentes rágógumi savanykás gyümölcsös töltelékkel, bika here formára asszociáló formával és elnevezéssel ami egyszerre spanyolos, finom és megmosolyogtató.A kimagasló termelés és minőség mellett a Fini Sweet édességgyár kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelemre is. Folyamatosan törekszik megújuló energiaforrások bevezetésére, újrahasznosítható anyagok felhasználására, a gyártás során keletkező hulladék mennyiségének csökkentésére és azok szelektív tárolására és víztakarékosságra ami mindenképpen figyelemre méltó.

Ha garantáltan finom és minőségi rágóra vagy gluténmentes gumicukorra vágynál akkor a Fini édességeivel biztosan nem nyúlsz mellé. Nézz körül webáruházunkban és válogass kedvedre a finomabbnál finomabb nasik közül.

Vissza a cikkekhez Fini termékek