Vidal Candies - Spanyol édességek

A Vidal édességgyártás kezdetei


1963-ban családi vállalkozásként indult a Vidal Candies egy kis spanyol városban Moline de Segura-ban. Szűk egy évtized alatt vezető szerepet töltöttek be Spanyolországban az édessgyártásban. Elsőként szerepeltek 1973-ban a németországi Kolnban megrendezett ISM édesség kiállításon.

Innovációk az édességgyártásban


Az új formatervezési minták kutatásán végzett folyamatos munkának köszönhetően a Vidal Candies szabadalmaztatta az első olyan műanyag tégelyt, amelybe cukorkák kerülhettek a boltok polcaira és ezzel még inkább megerősítették piacvezető szerepüket.
A Vidal az első olyan vállalat, amely folyamatos eljárással extrudált édesgyökér cukorkát gyárt a 80-as években.
A Vidal dobta piacra „Bricks” nevű édesgyökér-cukorka termékét, amely klasszikussá vált a cukrászdák területén, és felkerült a többi versenytárs katalógusára.
Az évek múlásával nem csupán a gyártástechnológiában de a látványban is megtudtak újulni, ahogy azt a logók formatervezése is mutatja.
Jelentős beruházások valósulnak meg a gyártósorokon és egyéb létesítményekben, a cég fokozatos növekedésének köszönhetően. Ez az új erőfeszítés nagyobb nemzetközi jelenlétben és vezető szerepének megerősítésében a spanyol piacon.
A legújabb fejlesztések mellett vannak más innovatív alkotások is, amelyek örökre megváltoztatták a cukorcukrászat területét, köztük a pezsgős, folyadékkal töltött rágógumival töltött rágógumi és a zselével töltött gumicukor.

Ha vidal édesség, akkor a minőség garantált


A Vidal Candies az első olyan vállalat, amely megkapta az ISO 9001 tanúsítványt, ami egyértelműen tükrözi termékei minőségével, valamint egészségügyi és élelmiszer-biztonsági szabványaival kapcsolatos aggodalmát.
A Vidal Candies elnyeri a British Retailer Consortium (BRC) tanúsítványt, majd egy későbbi szakaszban, 2007-ben a Nemzetközi Élelmiszer-szabványt (IFS). Mindkettő a legmagasabb szinten.
A vállalat számos termékéhez megkapja a zsidó és muszlim közösségek jóváhagyását a kóser tanúsítványon (2005) és a Halal megfelelőségi tanúsítványon (2011) keresztül.
Fél évszázad alatt hatalmas multivállallattá nőtte ki meg a családi vállalkozás, köszönhetően a rengeteg minőségi tanúsítványnak és a folyamatos fejlesztéseknek.
Jelenleg több mint 18000 négyzetméter modern technológiával felszerelt létesítmény, erős nemzetközi jelenlét 90 országban és több mint 3500 termékreferencia ami fémjelzi a Vidal nevet.


Trolli gumicukor a Nasiznijo.hu webáruházban !


Ilyen múlttal rendelkező édességyártó mellett mi sem mehetünk el szótlanul, kiváltképp, hogy a webáruhunkat látogató gumicukorkedvelők felhívták a figyelmünket a Vidal finomságaira. Örömmel jelenthetjük be, hogy a nasiznijo.hu kínálatában is elérhetőek már a népszerű vidal gumicukor zselék.
Ha szeretnéd megtekinteni kínálatunkat [ kattints ide ] vagy a "Vidal gumicukrok" gombra a lap alján.

Vissza a cikkekhez Vidal gumicukrok